Om oss

Erfarna bilförsäljare

Välkommen! Vi brinner för bilar – och för att du ska göra en bra affär.

Vårt bilintresse är verkligen genuint, ända sedan vi lekte med leksaksbilar fram till att körkortet togs och framåt så har bilar tagit upp stor del av vår tid. Estetik, mekanik, teknik, funktion, säkerhet, körglädje, miljö – vi har stora kunskaper från alla vinklar när det handlar om bilar.  Med stort engagemang och höga ambitioner vill vi bli en bilhandlare utan de många brister som finns i dagens handel med begagnade bilar.

Bilbehoven förändras genom livet

Men vi är inte bara intresserade av bilar – vi vet att livet förändras. När familjen växer kanske du inte har samma behov av en sportbil som tidigare. Säkerhet och utrymme för bilbarnstol är troligen mer i fokus då. Vi ger dig då möjlighet att byta bil på ett smidigt sätt. Kontakta oss så kan vi värdera din bil och hjälpa dig på vägen mot ett nytt fordon.

Vi vet allt som är värt att veta om bilar och siktar alltid på trygga bilaffärer med nöjda kunder. Vi arbetar alltid enligt de regler och lagar som finns i branschen – något som ökar din trygghet när du vill köpa en bil.

En märkesoberoende bilhandlare

Hos oss kan du köpa begagnade bilar från alla märken och modeller. Vi är märkesoberoende och tar in bilar från världens alla hörn – så länge de är svenskregistrerade förstås – vilket ökar dina valmöjligheter om man jämför med en märkesbunden bilhandlare. Vill du sälja din bil till oss så kan vi självklart alltid hjälpa dig – vi är alltid intresserad av nya objekt. Vi förmedlar även bilförsäljningar för den som vill slippa allt krångel det kan innebära att sälja en bil på den privata marknaden.

Hos oss köper eller säljer du inte bara din bil, får alltid kompetent service av riktiga proffs och all den hjälp du behöver om det skulle uppstå några problem. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du behöver hjälp med din bil.

Vi hjälper dig med finansieringen

Vi hjälper självklart till med finansieringen också. Vi samarbetar med ledande banker och finansbolag och löser finansiering för privatpersoner och företag. Detsamma gäller administrativa frågor som ägarbyte, försäkringar och annat. Vi ser till att göra din bilaffär möjlig genom att ge dig en fast grund att stå på.

Välkomna att besöka oss – hos oss kan du köpa eller sälja en begagnad bil utan krångel och till bra priser.

Proffs på bilförsäljning i Västerås