Begagnade bilar

En utmaning att köpa begagnat

Det är alltid något av en utmaning att köpa en begagnad bil. Det är lätt att bli osäker om man inte är kunnig om bilar – håller verkligen den där bilannonsen vad den lovar?

När man köper en begagnad bil är det befintligt skick som gäller – du får alltså inga garantier. Så snart du skrivit på köpekontraktet är bilen din liksom ansvaret för den. Ett vågspel för den som inte har några stora kunskaper om bilar.

lyckat bilköp vid bilförsäljning västerås

Vi hjälper dig

Istället för att göra en osäker affär på annons så rekommenderar vi att du vänder dig till oss. Hos oss får du ordentliga garantier – när du köper hos oss gäller konsumentköplagen precis som vid andra former av handel. Detta innebär att du kan reklamera bilen om det finns ett dolt fel.

Detta är speciellt viktigt när du köper en bil på avbetalning. Att köpa en bil privat på krita är alltid ett vågspel. Du måste då betala av en bil som är sönder och inte går att använda och kommer att kosta mycket i reparationskostnaderna. Om du vänder dig till oss istället så får du en rejält tilltagen garantitid och bättre finansierings- och försäkringsvillkor.

Kontakta oss redan idag

Välkommen att kontakta oss om du vill sälja eller byta in din bil! Kom förbi våra lokaler eller ring oss så bokar vi en värdering. Den är ej bindande – du får ta ställning när du vet vad den är värd och bestämma om du vill sälja den till oss, via oss eller om du vill byta in den mot en annan kvalitetsbil i vårt stora utbud begagnade bilar.

Köp begagnad bil tryggt och säkert hos oss